Contactați-ne+373 79 277 222

Spre o viață mai bună!

Alege serviciul tău:

Alege suma
EUR
00 EUR00 EUR
Alege perioada
00 Luni00 Luni
Data rambursării:00.00.0000
Comision de acordare:00 EUR
Plata lunară:000 EUR
Plată totală:00000 EUR

Pentru a solicita un credit contactează-ne la:+373 79 277 222

finecredit, despre fine-credit

Despre Fine Credit

Suntem o organizație de creditare nebancară care are drept scop susținerea persoanelor fizice care își doresc o viață mai bună. Activăm pentru a fi mai aproape, pentru a încuraja și a susține atât cetățenii din Republica Moldova, cât și persoanele străine cu domiciliul în R. Moldova. De-a lungul anilor am primit încrederea clienților datorită principiilor după care ne conducem: maximă transparență, flexibilitate și rapiditate.  Avem o procedură simplificată de obținere a împrumutului și solicităm un pachet minim de documente la completarea cererii de împrumut. 

Vrem ca fiecare dintre clienții noștri să trăiască o viață mai bună, de aceea oferim împrumuturi cu dobândă avantajoasă pe termen mediu și lung pentru procurarea unei locuințe sau pentru finanțarea nevoilor personale.

Fiecare client vine la noi cu visul său, iar noi îi oferim soluții financiare ce corespund posibilităților lui, astfel îl ajutăm să-și transforme visele în realitate.

 

De ce Fine Credit?

Transparență deplină

Suntem extrem de transparenți și onești cu clienții noștri. Nu avem taxe ascunse, iar procedura de obținere a împrumutului este foarte simplă.

Interes profitabil

Oferim împrumuturi cu rata dobânzii avantajoasă. Creditele noastre sunt convenabile, profitabile și foarte simplu de obținut.

Acordare rapida

La noi împrumuturile se obțin rapid, după o schemă foarte simplă: vii, soliciți un împrumut, iei banii și îți hotărăști întrebările.

Promitem că îți transferăm banii rapid!

Din momentul semnării contractului, împrumutul de la Fine Credit ajunge pe contul tău bancar în cel mult 2 zile lucrătoare.

Cum lucrează?

Alege suma și perioada dorită

Mai jos ai un calculator de credite care te ajută să faci o simulare cu toate costurile creditului tău.

Alege suma și perioada dorită

Vino în oficiu și semnează contractul

După stabilirea tuturor detaliilor cu angajații Fine Credit, vei fi rugat să vii la oficiu pentru a semna contractul de împrumut.

Vino în oficiu și semnează contractul

Primești banii

După semnarea contractului de împrumut, banii vor fi transferați pe contul tău bancar.

Primești banii

Promitem că îți transferăm banii rapid!

Întrebări frecvente

Ce înseamnă un credit de consum?

Creditul de consum este un avans acordat de o instituție financiară pentru a putea face o cheltuială atunci când nu ai suficienți bani. În Republica Moldova băncile și organizațiile de creditare nebancară sunt instituțiile care pot acorda credite persoanelor fizice în funcție de situația individuală a fiecăreia.

De ce să aleg Fine Credit?

  • Pentru că avem o procedură simplificată de acordare a împrumuturilor
  • Pentru că oferim o dobândă avantajoasă la credite
  • Pentru că nu mai este nevoie să stai la cozi interminabile
  • Pentru că suntem transparenți și nu avem comisioane ascunse
  • Pentru că poți să primești banii chiar în aceeași zi

Cum să aplic pentru un credit rapid?

Pentru început trebuie să ne contactezi și să ne spui care este scopul concret pentru care dorești să obții un credit rapid. Împreună cu un angajat al companiei, în dependenţă de scopurile împrumutului solicitat, o să fie calculat programul de plată pentru împrumutul tău, o să fie solicitat pachetul minim de documente, după care vei veni la oficiu pentru a semna contractul de împrumut. 

Organizația de Creditare Nebancară „FINE CREDIT” S.R.L. îți oferă un credit rapid cu o dobândă avantajoasă, fără comisioane ascunse și cu un pachet minim de documente.

Care sunt cerințele pentru un împrumut nebancar?

Organizația Fine Credit acordă împrumuturi:

  • cetățenilor din Republicii Moldova
  • cetățenilor străini cu domiciliul în Republica Moldova
  • cetățenilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 70 ani – ultima fiind vîrsta limită până la care se va rambursa creditul nebancar
  • cetățenilor ce dețin acte de identitate corespunzătoare (buletin de identitate, permis de ședere permanent sau provizoriu, valabile) cu domiciliul în Republica Moldova
  • cetățenilor fără obligații restante și fără litigii față de alți creditori. 

Compania nu acordă împrumut unei persoane care deţine calitatea de fidejusor al împrumutatului până la rambursarea integrală de către împrumutat, al cărui garant este fidejusorul.

Care este suma maximă pentru un împrumut rapid la Fine Credit?

Fine Credit finanţează necesităţile de consum ale persoanelor fizice în suma maximă a împrumutului de până la 15 000 euro pe un termen de până la 60 luni cu asigurarea împrumutului, iar pentru procurarea bunului imobil oferă până la 100 000 euro pe o perioadă de până la 180 luni cu asigurarea împrumutului.

Calculator de credite

Iată un calculator de credite în care poți introduce datele tale și să afli care este programul de plată pentru împrumutul tău. Îți ia doar 10 secunde ca să faci o simulare on-line cu toate costurile creditului tău.

Alege serviciul tău:

Alege suma
EUR
00 EUR00 EUR
Alege perioada
00 Luni00 Luni
Data rambursării:00.00.0000
Comision de acordare:00 EUR
Plata lunară:000 EUR
Plată totală:00000 EUR

Pentru a solicita un credit contactează-ne la:+373 79 277 222