Contactați-ne+373 79 277 222

Pentru ce poate fi folosit un credit Fine Credit?

Oferim credite pentru:

 • procurarea imobilului(credit imobiliar)
 • pentru repararea locuinței, procurarea mobilierului și a tehnicii de uz casnic(credit de consum). 

 

În ce valută se oferă creditul?

Împrumuturile se oferă în lei moldoveneşti ataşat la euro, valoarea fiind raportată la rata comercială de cumpărare prin virament a valutei euro a băncii comerciale la ziua valorificării împrumutului.

 

Care este termenul împrumutului?

Perioada maximă de acordare a creditului imobiliar este de 180 luni.

Perioada maximă de acordare a creditului de consum este de 60 luni.  

Perioada acordării împrumutului se stabileşte împreună cu clientul, conform graficului de rambursare prevăzut în contractul de împrumut, în dependenţă de scopurile împrumutului solicitat.

 

Ce se întâmplă în caz de întârzieri la plata ratelor?

În caz de întârzieri la plata ratelor împrumutului şi dobânzilor aferente conform graficului de rambursare, compania compensează nivelul crescut de risc prin intermediul perceperii de la client a unor comisioane şi sancţiuni adiţionale pentru nerespectarea condiţiilor contractului de împrumut. 

Întrebări frecvente

Ce înseamnă un credit de consum?

Creditul de consum este un avans acordat de o instituție financiară pentru a putea face o cheltuială atunci când nu ai suficienți bani. În Republica Moldova băncile și organizațiile de creditare nebancară sunt instituțiile care pot acorda credite persoanelor fizice în funcție de situația individuală a fiecăreia.

De ce să aleg Fine Credit?

 • Pentru că avem o procedură simplificată de acordare a împrumuturilor
 • Pentru că oferim o dobândă avantajoasă la credite
 • Pentru că nu mai este nevoie să stai la cozi interminabile
 • Pentru că suntem transparenți și nu avem comisioane ascunse
 • Pentru că poți să primești banii chiar în aceeași zi

Cum să aplic pentru un credit rapid?

Pentru început trebuie să ne contactezi și să ne spui care este scopul concret pentru care dorești să obții un credit rapid. Împreună cu un angajat al companiei, în dependenţă de scopurile împrumutului solicitat, o să fie calculat programul de plată pentru împrumutul tău, o să fie solicitat pachetul minim de documente, după care vei veni la oficiu pentru a semna contractul de împrumut. 

Organizația de Creditare Nebancară „FINE CREDIT” S.R.L. îți oferă un credit rapid cu o dobândă avantajoasă, fără comisioane ascunse și cu un pachet minim de documente.

Care sunt cerințele pentru un împrumut nebancar?

Organizația Fine Credit acordă împrumuturi:

 • cetățenilor din Republicii Moldova
 • cetățenilor străini cu domiciliul în Republica Moldova
 • cetățenilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 70 ani – ultima fiind vîrsta limită până la care se va rambursa creditul nebancar
 • cetățenilor ce dețin acte de identitate corespunzătoare (buletin de identitate, permis de ședere permanent sau provizoriu, valabile) cu domiciliul în Republica Moldova
 • cetățenilor fără obligații restante și fără litigii față de alți creditori. 

Compania nu acordă împrumut unei persoane care deţine calitatea de fidejusor al împrumutatului până la rambursarea integrală de către împrumutat, al cărui garant este fidejusorul.

Care este suma maximă pentru un împrumut rapid la Fine Credit?

Fine Credit finanţează necesităţile de consum ale persoanelor fizice în suma maximă a împrumutului de până la 15 000 euro pe un termen de până la 60 luni cu asigurarea împrumutului, iar pentru procurarea bunului imobil oferă până la 100 000 euro pe o perioadă de până la 180 luni cu asigurarea împrumutului.